عکس‌های عاشورایی دفاع مقدس را در جلوه پایدار ببینید

سه شنبه 29 شهریور 1401 - 11:34

عکس‌های عاشورایی دفاع مقدس را در جلوه پایدار ببینید

مجموعه عکسهای عاشورایی ایام دفاع مقدس توسط انجمن عکاسان انقلاب و دفاع مقدس منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی بنیاد فرهنگی روایت فتح، مجموعه عکسهای عاشورایی دفاع مقدس با عنوان "جلوه پایدار" به مناسبت هفته دفاع مقدس با 20 قطعه عکس در ابعاد 70*50 سانتی‌متر و با شمارگان 2700 نسخه در سراسر کشور منتشر شد. در انتخاب تصاویر این مجموعه علاوه بر شاخصه‌های ایثار و مقاومت رزمندگان در ایام جنگ تحمیلی حال و هوای عاشورایی نیز مدنظر قرار گرفته است. گفتنی است این مجموعه از آخرین تولیدات انجمن عکاسان انقلاب و دفاع مقدس و بنیاد فرهنگی روایت فتح است و سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس سپاه و بسیج، بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس، سازمان بسیج هنرمندان و سازمان بسیج مساجد و محلات نیز در توزیع این مجموعه‌ی ارزشمند مشارکت داشتند. انجمن عکاسان انقلاب و دفاع مقدس یکی از نهادهای تحت نظر بنیاد فرهنگی روایت فتح است که با گنجینه‌ای بالغ بر بیش از یک میلیون قطعه از عکسهای مرتبط با تاریخ معاصر ایران وظیفه حفظ، صیانت و ترمیم تصاویر و نگاتیوهای عکاسان دوران انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و در نهایت چاپ این تصاویر را به صورت مجموعه‌های نمایشگاهی و کتاب‌های هنری را بر عهده دارد.

دیدگاه ها

• دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

افزودن دیدگاه جدید

Restricted HTML

• خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
سوال امنیتی
اگر شما یک بازدید کننده انسانی هستید و یک ربات نیستید به چالش و آزمون زیر پاسخ دهید.