نمایشگاه عکس و یادواره حماسه نگاران تجلیل از خبرنگاران و عکاسان ایرنا در دفاع مقدس

سه شنبه 1 شهریور 1401 - 14:34
333

نمایشگاه عکس و یادواره حماسه نگاران ویژه تجلیل از خبرنگاران و عکاسان خبرگزاری جمهوری اسلامی(ایرنا) در سال‌های دفاع مقدس با همکاری انجمن عکاسان انقلاب و دفاع مقدس برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی انجمن عکاسان انقلاب و دفاع مقدس، این یادواره با نواختن یگان موزیک نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در حضور کارکنان و مدیران ایرنا، مسوولان کشوری و لشکری، مسئولین انجمن عکاسان انقلاب و دفاع مقدس، فعالان حوزه رسانه و جمعی از خانواده های معظم شهدا و ایثارگران برگزار شد.

هدف از برگزاری این یادواره حماسی ونمایشگاه عکس تجلیل و قدردانی از حماسه نگاران سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی است که در دوران هشت سال دفاع مقدس با قلم و دوربین های خود لحظه‌های تاریخی و اسناد حقانیت ملت قهرمان ایران اسلامی را ثبت و منتشر کردند.

55

در این یادواره فرهنگی مسوولانی از قرارگاه نجف در زمان جنگ، نمایندگانی از ستاد تبلیغات جنگ در جنوب، خبرنگاران زمان جنگ، عکاسان هشت سال دفاع مقدس، امیران و سردارانی از نیروهای مسلح (ارتش و سپاه) و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به ایراد سخنرانی و بیان خاطراتی از آن زمان پرشکوه پرداختن.

در پایان این یادواره با شکوه که از سوی سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی به عنوان نهاد فعال در دوران مقدس برگزار شده با اهدای هدایای از خانواده معزز شاهد ایرنا نیز تجلیل به عمل آمد و تمامی شرکت کنندگان از نمایشگاه عکس حاوی 25 تصویر 70×100 سیاه و سفید از عکاسان ایرنا در دوران هشت سال دفاع مقدس دیدن کردن و به یاد آن دوران به تبادل خاطرات و رشادت های رزمندگان و هم‌رزمان شهید و جانبازشان پرداختند .

ده‌ها خبرنگار و عکاس ایرنا در زمان دفاع مقدس مسئولیت اطلاع رسانی و حضور میدانی خبری در جبهه‌های جنگ سراسر کشور را داشتند که شماری از آنان به افتخار جانبازی و شهادت نائل شدند.

دیدگاه ها

• دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

افزودن دیدگاه جدید

Restricted HTML

• خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
سوال امنیتی
اگر شما یک بازدید کننده انسانی هستید و یک ربات نیستید به چالش و آزمون زیر پاسخ دهید.